Főoldal | Tagok | Katalógus | Cégkontroll | Kedvezmények | Navigátorok | Tagi blog | Főadmin blog | Kapcsolat
 
  Keresés a naviganet-en:
Samsung Note-4 ? ... HOSSZÚTÁVÚ KATASZTRÓFA !
A Samsungnak is 5 millió eurós büntetést kell befizetnie, miután nem tájékoztatta ügyfeleit, hogy a Galaxy Note 7-re szánt Android Marshmallow 6.0.1 update megrogyasztja a Note 4-es telefonokat, pedig a cég azok esetében is felajánlotta a telepítést. Rengeteg ügyfélnek kellett ráköltenie emiatt a telefonra, ami az esetek többségében ekkor már túl volt a két évre szóló garanciális határidőn.  A jelentések szerint egyértelmű, hogy a cég szándékosan terhelte és lassította le a régi modelleket, hogy rábírja ügyfeleit az új modellek vásárlására. Forrás: 444.hu 

Hát, gratulálunk SAMSUNG!

 Én is ilyen készüléket használok, nem játékra, munkára. Az első évben garanciában alaplap cserés lett, egyszerűen elpusztult. Aztán vagy fél évig ismét úgy működött, ahogy kell. 

De újra kezdte.

 Elkezdett palacsintasütőként percenként 5%-al merülni. Aztán az email küldés lehetetlenedett el mert a szerverbeállításokat kb. 2 naponta elfelejtette, aztán… megadta magát a bluetooth… és most a wifi használat meríti és süti folyamatosan. Mindent megpróbálta, semmi eredmény, a SAMSUNG azt a tájékoztatást adta, hogy a cserélt alaplap …ár 90.000 Ft… nem garancia hosszabbító tényező. …és most itt ez a hír. Színtiszta összeesküvés elmélet lenne… ha nem lenne igaz. de a gyártó egyszerűen pofátlanul és kikerülhetetlenül rátöltet a gyanútlan felhasználóval egy olyan szoftvert, ami TÖNKRETESZI A HARDVERT!  

 Színtiszta csalás, a vevők semmibe vétele és persze ITT NINCS VISSZAHÍVÁS, MINT AZ AUTÓKNÁL

A NOTE 7 FELROBBANT, ÉS EZ NEM ELÉG NEKIK, TÖNKRETESZIK A SZOFTVERÉVEL AZ EGYIK LEGJOBB SAJÁT KÉSZÜLÉKÜKET, A MI KÁRUNKRA. 

Naviga Média Kft régebbi bejegyzései:
EBBE BELEFULLADUNK!
Amit a jó borokról, és másról tudni kell ... Borgonzolától
Megjelent a Balatoninfo 2018
További blog bejegyzések:
Powered by naviganet © 2018