Főoldal | Partnerek | Katalógus | Cégkontroll | Kedvezmények | Navigátorok | Patneri blog | Főadmin blog | Kapcsolat
 
Mi az a Naviganet?
Milyen előnyökkel jár a csatlakozás?
Hogyan csatlakozhatok?
 
Kapcsolatfelvételt kérek Keresés a naviganet-en:

Milyen előnyökkel jár a csatlakozás?

A naviganet-hez történő csatlakozás az Ön cége számára is számos azonnali előnnyel jár:

- Webnévjegy kialakítása, használata akár önálló weblapként:  Minden partner számára elkészítésre kerül egy u.n. webnévjegy, ami nem más, mint egy mikro-weblap. A webnévjegy cége legfontosabb adatait tartalmazza (csakúgy, mint egy nyomtatott névjegy). A webnévjegyhez önálló webcím is társul -kétféle formátumban-, ezért az akár önálló weblapként is használható, valamint bárki ki is nyomtathatja névjegy méretben (a CTRL+P gombok együttes megnyomásával). A webnévjegyen szereplő aktív linkek segítségével az érdeklődő könnyen írhat közvetlenül e-mailt a partner számára, eljuthat a bemutatkozó oldalára vagy akár -ha van- saját, önálló weboldalára, portáljára.
- Katalógusrendszer:  A partnerek webnévjegye cégük tevékenysége alapján  besorolásra kerül a naviganet háromszintű katalógusrendszerébe -valamint cégjegyzékébe-, akár tetszőleges számú témakörnél is, ami a szerteágazó profilú cégek esetén különösen előnyös kereshetőséget tesz lehetővé.

- Webiroda használata:  A csatlakozáskor minden partner egy olyan, -számos funkcióval rendelkező- komplex webirodát kap, mely segítségével nyomon követheti üzleti hálózatának alakulását,  amely kiszámolja és nyilvántartja forgalmi részesedését, amellyel elszámolásokat indíthat, kedvezményeket kínálhat, blogot írhat, szolgáltatásokat rendelhet meg, továbbá kezelheti Tartozásmenedzserét a Cégkontroll önálló website-ján szintén rendelkezésére álló második webirodáján keresztül.
- Bemutatkozó oldal és referenciák: Minden partner webirodáján keresztül megszerkesztheti önálló Bemutatkozó oldalát, melyben (igénye szerint) elérhetőségei, -akár munkatársai neveivel, fotóival-, valamint a cég eddigi referenciái is nyomon követhetők akár fotómellékletekkel is. (a szerkesztési funkciók a webirodából érhetők el.)
- Partneri blogok használata: Saját blogokat indíthat, hozzászólásokat, kommentárokat fűzhet más partnerek blogjaihoz, bármely témakörben
- Kedvezményrendszer használata: Egyrészt, -mint a  
naviganet partnerei- igénybe veheti a Partnerek által felkínált kedvezményeket, másrészt kedvezményeket nyújthat a naviganet tpartnerei számára ( a szerkesztési funkciók a webirodából érhetők el)

-Céges kintlévőségeinek kezeléséhez: Javasoljuk a Cégkontroll Tartozásmenedzserének (Pénzbehajtó Robotjának) igénybevételét
-Bővített keresési lehetőség joga a Cégkontroll Adóslistájának adatbázisaiban, a biztonságos üzletmenetért

Azonnali részesedés megszerzése a naviganet forgalmából, a saját üzleti hálózatában :

-a naviganet-hez csatlakozott partnereket forgalmi részesedés illeti meg, négy szint mélységig, ha a partner által -közvetlenül, vagy közvetve – ajánlott cég a rendszer által kínált szolgáltatások bármelyikét igénybe veszi.
-a rendszeren belül saját üzleti hálózata kialakulásának, bővülésének nyomon követése
-a részesedések folyamatos nyomonkövetése, elszámolása, az elszámolások automatikus előállításával
-megfelelő feltételek esetén a szolgáltatásokhoz saját t termék, vagy szolgáltatás felajánlásának lehetősége a rendszeren belüli, részesedéssel történő forgalmazásra
- Fontolja meg!
Cégének akár új bevételi forrást, olyan új üzletágat is jelenthet a naviganet rendszerének és szolgáltatásainak aktív ajánlása, ahol minden, a működéshez szükséges eszközt, az elszámolásokat, nyilvántartásokat készen kap a webirodájában.

Csatlakozás a naviganet-hez Navigátorként:

A naviganet ügyfélkapcsolatokért is felelős üzletkötői a NAVIGÁTOROK

-NAVIGÁTORKÉNT IS csatlakozhat a rendszerhez, elősegítve ezzel a naviganet  szolgáltatásainak bővülő értékesítését, a rendszer további bővítését. Ezzel megtöbbszörözheti saját és az Ön üzleti körébe tartozó partnerek részesedését, ezzel együtt jövedelmét
- A 
naviganet  pontosan számolható korrekt, azonnali elszámolást biztosít Navigátorainak (vállalkozó üzletkötőinek), akik mindegyike egyben hálózati partner is, így jogosult üzletkötői részesedésén felül a saját üzleti hálózatában hálózati részesedésre is.
- A 
naviganet-en végzett Navigátori munka bármely más tevékenység mellett érdekütközés nélkül végezhető, sőt a meglévő, -más területeket érintő- üzletkötői munkáját is hatékonyabbá tudja tenni a rendszer használatával.

Jogok és részesedés:
- A 
naviganet  logo használati jogának megszerzése, bármely internetes vagy nyomtatott megjelenéshez

-naviganet  hálózati elszámolási rendszere tehát négy szint mélységig nyomon követi minden partner esetében az alatta kialakuló saját üzleti hálózatot. Ha bármely partner a rendszer által felajánlott szolgáltatást vesz igénybe , az hálózati részesedést generál az őt a rendszerbe ajánló partner saját üzleti hálózatában, melyet minden partner automatikusan el tud számolni, és a webirodájában rendelkezésre álló menüpont segítségével le tud számlázni.
 

Powered by naviganet © 2018